Over d2vH

Eric Wiemer en Daan de Kruijk hebben beiden in Heiloo gewoond en zijn beiden werkzaam in het vastgoed. Tot zover hun overeenkomsten. Op de meeste andere vlakken zijn zij complementair en dat maakt hen tot een waardevol team.

Docenten, agenten en verplegend personeel houden de stad draaiende. Ook zij verdienen het om een wooncarrière op te bouwen”

ir. Daan de Kruijk

Als projectontwikkelaar heb je langdurige invloed op de ecologische voetprint van je eindgebruikers en de kwaliteit van het publieke domein”

Eric Wiemer

In periode 2002 – 2010 waren Eric en Daan collega’s bij een van de toonaangevende projectontwikkelaars. Samen ontwikkelden zij onder andere Retailpark Plein Westermaat, GoStores Roosendaal, Retailpark Roermond en Retailpark Den Bosch. In 2016 kruisden hun wegen opnieuw.

Met het Smart Tiny Loft concept, www.smarttinyloft.com, stelt d2vH zich tot doel om kwalitatief wonen voor starters mogelijk te maken. In december 2020 ging het eerste project in de verkoop. Met 315 inschrijvingen werd het project 6 keer overschreven. Agenten, docenten en verplegend personeel hadden bij de selectie een streepje voor en 52 van hen kregen de kans een wooncarrière te starten.

In een Smart Tiny Loft beperkt de eindgebruiker zijn ecologische voetprint, zonder consessies te doen aan zijn of haar kwaliteit van wonen.

Daarnaast ontwikkelt d2vH voor eigen rekening en risico en voor opdrachtgevers diverse vastgoedprojecten in zowel de woningbouw, retail en utiliteitsbouw.